Půjčka 25 000 Kč na směnku pro důchodce

Hledám malou půjčku pro invalidního důchodce ve výši 25 000 Kč. Klidně i půjčku na směnku. Nemám velký příjem a tak mohu splácet jen 1 – 1,5 měsíčně.

Potřebovala bych nutně alespoň půjčit 25 tisíc Kč (případně i více). Seběhlo se mi najednou několik zdravotních problémů, které mne kromě fyzických a psychických problémů dostaly i do problémů finančních. Prosím tedy o pomoc.

Jsem invalidní důchodkyně, vdaná, bez závazků. Já i manžel máme pravidelný příjem. S manželem bydlíme v obecním bytě. Nemáme žádné dluhy nebo exekuce. Mohla bych splácet měsíčně tak 1 – 1,5 tisíce Kč. Víc si bohužel ze svého důchodu nemohu dovolit.

Nemám bohužel žádný zvláštní majetek, nic cenného, co bych mohla dát do zástavy. Pokud by byl u půjčky potřeba ručitel, tak asi jedině manžel, nikdo jiný mě nenapadá.

Byla bych moc ráda, pokud by se mi ozval někdo, kdo mi je schopen půjčit alespoň 25 tisíc korun, které bych pak splácela menšími měsíčními splátkami. Hodně mi to v mé nelehké situaci pomohlo.

Prosím jen o seriózní nabídky, kde opravdu půjčí peníze. Jsem z Ostravy, a tak by bylo úplně nejlepší, kdyby to šlo vyřídit přímo tady někde ve městě. Ale určitě se přizpůsobím tomu, jak to případně budete chtít vy.

Všem děkuji za případnou pomoc.

Chcete reagovat na tento inzerát? Tak zadejte novou