Půjčka 300 000 Kč pro podnikatele (OSVČ) během epidemie

Měla bych zájem o půjčku 300 000 Kč pro podnikatele. Mám firmu, která se zabývá skladováním a logistikou obalového materiálu. Částku potřebuji na kratší dobu, stačí mi jen 3 – 6 měsíců,

Měla bych zájem o půjčku 300 000 Kč pro podnikatele. Mám firmu, která se zabývá skladováním a logistikou obalového materiálu (různé obalové potřeby, hlavně pro eshopy, ale i další klienty).

Potřebuji krátkodobý překlenovací úvěr. Zatímco jinde si na epidemii stěžují, my nestíháme. Máme hodně zakázek. Souvisí to s tím, jak teď všichni nakupují přes internet.

Částku potřebuji na kratší dobu, stačí mi jen 3 – 6 měsíců, záleží na konkrétních podmínkách. Dostali jsme se do krátkodobého problému, kvůli jedné nesolidní firmě, která nám nezaplatila poměrně velkou částku.

Mohli bychom splácet až 100 000 Kč měsíčně.

Chápu, že současná situace asi nebudí příliš mnoho důvěry pro poskytování úvěrů firmám, ale jak jsem psala. My nejsme kvůli epidemii zavření. Pokud nás koronavirus nějak ovlivnil, tak jenom pozitivně. Expedujeme dvoj až trojnásobné množství zboží než v jiné srovnatelné měsíce. Musíme jen vyřešit dočasný výpadek, se kterým jsme nepočítali.

Předem děkuji za rozumné nabídky – akceptuji vaše podmínky a úroky, pokud budou alespoň trochu smysluplné. Jde mi o seriózní půjčku pro podnikatele. Nezajímají mě nějaké nesmyslné nabídky od lichvářů nebo jiných pochybných existencí.

Chcete reagovat na tento inzerát? Tak zadejte novou