Rychlá půjčka 40 tisíc na směnku bez zástavy

Potřebovala bych rychle půjčit 40 tisíc korun. Před několika měsíci jsem si vzala několik menších půjček. Ty ale mají strašně vysoké úroky. Ráda bych je všechny naráz zaplatila a pak vám během 6 měsíců splatila svůj dluh 40 tisíc.

Ráda bych požádala o poskytnutí půjčky na směnku. Potřebovala bych rychle půjčit 40 tisíc korun. Před několika měsíci jsem si vzala několik menších půjček. Ty ale mají strašně vysoké úroky. Ráda bych je všechny naráz zaplatila a pak vám během 6 měsíců splatila svůj dluh 40 tisíc.

Je mi 33 roků, jsem zaměstnaná a mám celkem slušný příjem. Každý měsíc bych vám mohla poslat 8 tisíc. Takže bych za 6 měsíců zaplatila 48 tisíc (tj. 8 tisíc navíc). Nebo navrhněte sami nějaké rozumné úroky podle vlastního uvážení. Nechci ale další lichvářskou půjčku, která by mě zruinovala.

Půjčku bych potřebovala rychle, proto se zajímám o půjčku na směnku. Potřebuji ty staré dluhy zaplatit nejpozději do konce měsíce, jinak mi budou naskakovat další úroky a poplatky. Ideální by bylo, kdyby se to dalo vyřídit nejpozději teď o víkendu, abych to pak mohla během týdne dořešit a mít tak konečně pokoj od těch lichvářských půjček.

Jsem slušný člověk. Mohu vám ukázat výpis z účtu, kam mi chodí výplata ze zaměstnání. Nemám ale žádný významný majetek, který bych mohla dát do zástavy. Potřebuji tedy půjčku na směnku bez ručení. Bydlím v Praze, ale mohu případně dojet i jinam. Pokud by to bylo o víkendu, tak mohu přijet kamkoliv v ČR.

Prosím o nějakou rozumnou nabídku půjčky, třeba na směnku na 40 tisíc korun na 6 měsíců.

Chcete reagovat na tento inzerát? Tak zadejte novou