Půjčka 50 000 Kč pro samoživitelku na doplacení dluhů po rozvodu

Jsem samoživitelka se dvěma dětmi a po rozvodu mi zůstaly dluhy po mém manželovi. Potřebuji půjčit 50 000 Kč, abych doplatila několik velmi nevýhodných „rychlých“ půjček, které si manžel vzal na moje jméno. Mohla bych splácet 3000 Kč měsíčně.

Dostala jsem do složité životní situace. Potřebovala bych půjčit 50 000 Kč na cca 2 roky. Peníze potřebuji na doplacení několika dluhů (jiných půjček), které mi zůstaly po rozvodu, po mém bývalém.

Nedávno jsem se rozvedla se svým bývalým manželem, který se ke mně choval velmi hrubě, a já už jsem to nehodlala dále snášet. Už se od nás odstěhoval.

Když odcházel, tak jsem s ním chtěla vyřešit půjčky, které si nabral na moje jméno. Ale vysmál se mi, že je to všechno napsané jen na mě, tak ať si s tím dělám, co chci.

Nejedná se naštěstí o nějakou závratnou sumu. Část už jsem zaplatila. Nyní zbývá jen něco okolo 50 tisíc korun. Všechno to ale byly „rychlé“ půjčky, kde nasakují strašně vysoké poplatky, za každý měsíc. A já momentálně nemám dost peněz, abych to mohla naráz zaplatit.

Jsem samoživitelka a mám dvě děti. Jsem zaměstnaná na dobu neurčitou. Manžel mi na děti vůbec nepřispívá. Vůbec nic, ani korunu. To se řeší u soudu, ale zatím netuším, jak to dopadne.

Takže mi momentálně moc peněz nezbývá. Rozhodně ne tolik, abych mohla platit tak vysoké poplatky, jako po mě chtějí u těch půjček.

Mohla bych vám určitě splácet minimálně 3000 Kč měsíčně. Možná i o něco více. Takže bych půjčku mohla splatit za cca 1,5 až 2 roky.

Pokud by mi byl někdo ochotný půjčit 50 000 Kč, tak bych peníze použila jen na doplacení těch půjček. Nepotřebuji nic pro sebe. Rozhodně bych si nepůjčovala jen na to, abych to utrácela za zbytečnosti.

Ta situace s půjčkami mě hodně tíží. Bojím se, aby se to celé nějak nezkomplikovalo, a aby to nedej bože neskončilo třeba exekucí. Takže bych se těchto nevýhodných závazků, chtěla co nejdříve zbavit.

Chcete reagovat na tento inzerát? Tak zadejte novou