Půjčka na nájem – 50 000 Kč na 2 roky

Potřebovala bych půjčit částku 50 000 Kč na dva roky. Mohla bych splácet každý měsíc cca 3 tisíce korun, možná i o něco málo více.

Dobrý den, dostala jsem se do bezvýchodné situace, a potřebovala bych pomoct. Nemám momentálně na zaplacení nájmu a další výdaje. Potřebuju alespoň 50 tisíc korun.

Na začátku měsíce jsem si požádala o půjčku od soukromé osoby. Zatím jsem nic nedostala. Akorát jsem musela zaplatit poplatek 8 600 Kč předem. Následně po mě chtěli ještě podepsat nějakou pojistnou smlouvu a zaplatit dalších 16 400 Kč. Takže jsem jen naletěla na nějaký podvod.

Potřebovala bych půjčit částku 50 000 Kč na dva roky. Mohla bych splácet každý měsíc cca 3 tisíce korun, možná i o něco málo více.

Peníze potřebuji na zaplacení nájmu, protože mi už nezůstaly vůbec žádné finanční prostředky. Kromě nájmu potřebuji těch 50 tisíc i na další výdaje.

Jsem zaměstnaná na HPP. Mám ale exekuci. Po odečtení exekuce je moje čistá mzda 15 500 Kč. Mám manžela, který je invalidní důchodce. Jeho čistý příjem je 8300 měsíčně. Děti nemáme.

Mohu doložit svůj příjem i příjem manžela. Třeba výpisem z účtu, nebo i jinak, jak budete chtít.

Potřebuji půjčit peníze alespoň na dva roky, rychleji to splácet nezvládneme. Hlavně porosím o nějakou normální nabídku. Bez placení poplatků předem, bez zástavy.

Je to poměrně urgentní, nájem potřebuji zaplatit co nejdříve.

Chcete reagovat na tento inzerát? Tak zadejte novou