Půjčka 50.000 Kč v hotovosti na ruku pro zaměstnance

Hledám půjčku od soukromé osoby. Jedná se o částku 50.000 Kč, v hotovosti na ruku. Peníze potřebuji na doplacení půjčky na auto. Jsem zaměstnaný s čistou výplatou cca 40.000 Kč měsíčně. Jsem ale v exekuci. Mohu splácet 7.000 Kč měsíčně.

Sháním nějakého soukromníka – soukromého investora, který by mi byl schopný půjčit 50.000 Kč v hotovosti, na ruku. Peníze bych splácel měsíčnímu splátkami, ve výši 7.000 Kč. Počítám s tím, že bych za půjčku zaplatil navíc i 50 – 100%.

Jsem zaměstnaný, jako řidič u automobilové nákladní dopravy. Pro firmu pracuji už cca 7 roků. Asi nemusím vysvětlovat, jak to chodí u řidičů. Mám malý základ, cca 20 000 Kč hrubého, ale reálně dostávám cca 40 000 Kč čistého (půlka výplaty jsou diety, které se nepočítají do základu).

Momentálně jsem bohužel v exekuci, kterou postupně splácím. Exekutorovi posílám jen 1000 Kč měsíčně. Reálně mi totiž nemůže skoro nic vzít.

Nemám účet v bance (firma mi platí v hotovosti) a na výplatu mi exekutor skoro nemůže šáhnout (mám děti, a tak je nezabavitelné minimum u výplaty dost vysoké, a diety mi exekutor vzít nemůže).

Takže mám poměrně dost peněz, na to abych vám mohl půjčku bez problému splácet.

Peníze, které sháním – 50.000 Kč – potřebuji na doplacení půjčky za osobní auto. Nedávno jsem si musel od známého koupit osobní auto, které nutně potřebuji pro práci. Kamion, totiž dost často musím nechat stát ve fabrice, a neměl bych jak, se dostat domů.

Původně jsme se domluvili, že mu auto budu splácet. Známý se teď ale také dostal do nějakých finančních potíží, a požaduje, abych mu zbytek ceny, zaplatil ihned. Jedná se právě o cca 50 000 Kč.

Potřebuji si tedy od někoho půjčit 50 tisíc korun, abych za ně doplatil to auto. Půjčku potřebuji jen v hotovosti na ruku (kvůli exekuci, jsem zrušil účet v bance).

Mám manželku a 3 děti, bydlíme v podnájmu. Manželka také pracuje, takže by případně mohla dělat něco jako ručitele.

Kromě té exekuce, a půjčky na auto, už nemám jiné dluhy. Jak jsem už psal, mám poměrně vysoký čistý příjem, který mi navíc exekutor nemůže vzít, takže nehrozí, že bych vám nebyl půjčku schopný řádně splácet. Posílal bych vám 7 tisíc korun měsíčně.

Prosím o pomoc a nabídku nějaké rozumné půjčky. Nemám ale nic, co bych mohl dát do zástavy. A určitě nebudu nic platit předem.

Předem děkuji za odpověď, přeji hezký den a snad se usměje štěstí.

Chcete reagovat na tento inzerát? Tak zadejte novou
Kategorie: Půjčky do 50000 Kč, Půjčky poptávka, Soukromá půjčka
Sekce: ,,,,,,,,,